Cherga BG

Юбилейна изложба – живопис на Антоанета Елефтерова

          Елефтер679111ова е открита за изкуството още като дете   през далечната 1967 г. от Дечко Узунов по време на детски конкурс в София. Още тогава Маестрото избира нейни картини да участват в изложба в Осака, Япония. Днес зад гърба си тя вече има изложби Вашингтон, Лондон, Кайро, Ротердам, Париж и др.  Носител е на безброй наши и чужди награди.efterova Член е на съюза на френските художници – Maison des Artes. Специално за юбилейната си изложба в галерия Европа е подготвила нови творби. Изложбата на Елефтерова е част от общата експозиция, посветена на темата за жената, отразена от съвременни български автори.

Сопраните Розалина Касабова, Юлия Миланова и поета Пламен Матеев ще ви потопят в атмосферата на изложбата, а ваятеля на винените усещания – изба Ямантиеви, Ивайловград, ще ни предложат новата си реколта от бели и червени вина за дегустация. Събитието ще бъде допълнено и от  ревю на модна къща Ариес уникат.

 
 69847d944f7e14ab
Юбилейната изложба – живопис на Антоанета Елефтерова ще се открие в  галерия „Европа“, на 7.03.2013 г. от 18 и 30 ч.,  на ул.“Леге“№3.

Add comment

25 − 18 =