Cherga BG

Включване в Каталог на българските продукти

Каталог на българските продукти

Българските стоки и услуги още от Възраждането са символ на високо качество и гаранция за професионализъм. Защото в тях е вплетен трудолюбивият дух на българина и неговата склонност към честност и добри партньорски отношения.

В наше време групата на българските производители, на смелите, поели риска да организират реално производство на родни стоки и услуги, да се доказват ежедневно на пазара в конкуренция с цяла Европа и отвъд нея, е достойна за уважение и подкрепа.

Убедени сме,  че истинските производители в България  движат напредъка на страната.

Производителите на български продукти са гръбнакът на средната класа. Те са носители на обществени ползи.

Освен добри закони и защита от голямата конкуренция, на българските фирми им е нужна обща реклама и точна контактна информация – за да се види колко са силни и полезни са те, да се затвърди доверието на клиентите.Искаме да съберем на едно място реалните производители на българска продукция, а не вносители и прекупвачи, които представят стоката си за родно производство.

Затова решихме:

Скъпи български производители и бизнесмени да ви поканим с уважение,

Включете се в проекта за каталог „Български продукт“ на Фондация „Черга“, която подкрепя усилията да наложим българското у нас и в чужбина.

Как да се включите в каталога „Български продукт“:

  1. Участието ви е в двата сайта – – cherga.bg и www.zdrave24.com
  2. Достатъчно е да изпратите текст до 1000 знака и до 3 снимки на продукта, услугата, както и контактна информация за фирмата ви. След проучване нашият екип ще разработи представянето ви по най-подходящия начин, съгласувайки го с вас.
  3. Имейлите за връзка са: bkoteva@cherga.bg, anmosk@abv.bg, todorova@cherga.bg.

Цена за участие в каталога за период от една година  – 150 лв.

Какво ще получите:

  • Сертификат „Български продукт“, с който ще гарантирате пред своите клиенти произхода и качеството на продуктите и дейността си
  • Популяризиране на фирмата и продукцията й сред широк кръг клиенти и партньори
  • Подобряване на имиджа ви у нас и в чужбина
  • Засилване интереса и доверието на потребителите към родното производство и възможност за различаването му от менте – българското.

Допълнителни предложения

За да представим вашите търговски и иновативни постижения по-атрактивно, можете да се възползвате от допълнителните ни предложения.

Професионалният ни ПР-екип ще реализира по интригуващ начин  вашето представяне в зависимост от избора ви на следните услуги:

  1. ПР материал (до 1500 знака) в сайта, на предна позиция.

Цена: 250 лв.

  1. Банер до заглавието на сайта – всички стр. 300 X 100 px

Цена: 200 лв.

 Представяне на продукта ви чрез публична личност, избрана от вас или предложена от нашите опитни специалисти

Цена по договаряне

  1. Организиране на цялостна кампания – специално събитие, промоция, обществена инициатива, празник, тийм билдинг, екскурзия

  Цена по договаряне

Биляна Котева

Add comment

+ 85 = 86