Cherga BG

Театър българска армия пуска празнични цени на билетите по случай 6-ти май

namalenie_biletiДенят на храбростта и празник на БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ, който по традиция се отбелязва всяка година на 6 май (Гергьовден), е празник и за всички зрители на ТЕАТЪРА НА АРМИЯТА.

В дните 3, 4 и 5 май ще можем да закупим билети за всички постановки* през май и юни на цена от 7 лв.

В Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ всеки може да се откъсне от света и да загърби напрегнатото ежедневие с ярки и неповторими театрални преживявания, които ще направят месеците май и юни още по-слънчеви и смешни. Защото театърът е мястото, където с радост можете да доведете семейството си, да се срещнете с приятели и да се посмеете с актьорите – армейци. Усмихнете края на деня с някой от нашите смешни спектакли, които ще ви заредят с много смях и добро настроение през идващото лято!

10 май /сряда/ „ПОСЛЕДНИ ПОРЪЧКИ“ комедия, която ще ни припомни, че хуморът е най-добрият начин да разрешиш един проблем. Ситуацията в един английски бар става абсурдно комична, когато влиза чиновникът на Смъртта. За да си покрие дневния норматив, му е нужен доброволец. Ами сега…?

11 май /четвъртък/ „ШВЕЙК“ – ще ви покани на по бира в компанията на Вальо Танев и
Герасим Георгиев – ГЕРО и с разказа за смешния, симпатичен и препълнен с перипетии войнишки живот.

12 и 25 май /петък и четвъртък/ „САЛОМЕ“ – най-новото заглавие в Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“. Режисьорът Диана Добрева, която ще видите и в главната роля на САЛОМЕ, поднася на зрителите текста на Оскар Уайлд по изключително съвременен и различен начин, който гали всички сетива.

13 май /събота/ „КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН“ – една от най-виртуозно забавните комедии на Оскар Уайлд. За парадоксалния капан на любовта, който се разкрива пред очите на публиката благодарение на две лудо влюбени двойки.  В преследване на любовта си те стремглаво прелитат през комични недоразумения и абсурдни препятствия.

14 май /неделя/ „ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА“ – комедията, която „безпощадно” ще Ви разсмива с родното чувство за хумор, националният ни „гений” и с най-добрия приятел на човека – кучето.

20 и 27 май /събота/ „ВДИГАЙ ЗАВЕСАТА“ комедия за един изоставен, прашен и завещан театър. История за пътя, който извървяват пет жени една към друга, за обединяването им в едно семейство и бъдещето на тяхното завещание – в името на театъра.

27 май /събота/ „НОЖИЦА-ТРЕПАЧ“ – спектакълът се завърта около мистериозното убийство на прочута в миналото пианистка. Всяка вечер представлението се допълва с нови импровизации, а публиката активно участва в разследването. Постепенно спектакълът се превръща от криминален комичен трилър в интерактивна, изпълнена със смях и искрено забавление комедия.

И още – “Секс, наркотици, рокендрол”, “Много шум за нищо”, “Жан и Беатрис”, “Отело”, “Тартюф”, “В полите на Витоша”, “Железният светилник”, “Завещанието на целомъдрения Женар”, “Писмо до Касандра”.

Повече информация за постановките може да намерите на www.tba.art.

*Намалението важи за постановки продукция на Театър “Българска армия”

Antoaneta Peeva

Add comment

55 − = 45