Cherga BG

Студио Mettasense е новото пространство за йога

Borislava Yotova_SobstvenikНаскоро на столичния бул. „България“ № 98, в присъствието на много приятели и любители на Йога, отвори врати студио Mettasense.
Студиото се отличава с изключително модерен и изчистен интериор. Разполага с две просторни зали за йога – Огън и Земя, изцяло оборудвани с пълна линия от йога пособия от екологични материали. На разположение на посетителите са също масажно студио, японска градина, здравословен ресторант, еко-бутик с йога аксесоари и облекла и, разбира се, модерни и удобни съблекални.
Interior_3Студиото предлага на клиентите си различни стилове йога, предназначени както за начинаещи, така и за тези, които вече практикуват. Ще се провеждат и специални класове: йога за деца, за бременни, за възстановяване след бременност. Някои от класовете са: Open & Restorative, Ащанга Виняса, Виняса Флоу, Класическа (hatha) йога, Rise & Shine и терапевтична йога.
Mettasense предлага и различни уелнес терапии: разнообразие от холистични процедури с продукти от най-висок клас.
“Йога ми помогна да почувствам любовта към живота, да живея в момента, да ценя всеки миг, да приемам всичко, което е СЕГА. Радвам се, че чрез Mettasense вече мога да го споделя с хора, които притежават същата нагласа ”, сподели при откриването г-жа Борислава Йотова, управител на студиото.

Add comment

+ 40 = 50