Cherga BG

Стартира работилница за личностно развитие за деца

kids-red-house-300x221На 14 март, 2015 ще се проведе  първата творческа работилница за деца. Събитието има за цел да разгледа ключови развитийни промени при деца в предучилищна възраст. В рамките на група от връстници, чрез интерактивни и арт техники, децата ще имат възможност да разгръщат своя личностен потенциал.

Заниманията ще са с продължителност  2 учебни часа работа и ще се водят от професионален психолог – гл.ас. д-р Надя Колчева  (НБУ, Департамент Когнитивна наука и Психология).

Място на провеждане: Детски кът на Ресторант „Червената къща“

Дата на провеждане:  14 март, събота, от 10:30 до 12:00 часа

Chervenata_kashta_ParchevichТема за работа “Аз и моите приятели“

Периодът на предучилищното детство е много бурен и изпълнен с динамика и промени. Децата посещават детска градина, усвояват нови правила и норми, имат нови авторитети, разширяват сферата на своето социално функциониране. Родителите са все още много значими фигури в живота на детето, но наред с това започва да се увеличава ролята на връстниците в живота на детето. Детските приятелства са краткотрайни, но въпреки това децата имат осъзнати предпочитания към връстници за игра. Групата на връстниците и игрите с тях са от съществено значение за Chervenata_kashta_Parchevich3личностното и социално развитие на нашите деца. В групата на връстниците те тренират умения за преговаряне, сътрудничество, справяне с конфликтни ситуации, влизат в различни роли, упражняват умения.

Допълнителна информация:

Такса: 50 лв. (При предварително заплащане  по банков път, epay.bg или в нашия офис)

За настоящето събитие ще бъдат включени материали за работа, обратна връзка на родителите за представянето на детето, детско обедно меню: основно ястие и натурален сок.

Add comment

45 − 35 =