Cherga BG

София е домакин на XI-та Международна научна конференция, посветена на водата

Над 150 бележити учени от цял свят, от 6 до 9 октомври 2016г., ще си дадат среща в Правителствената резиденция “Бояна”, за да вземат участие в XI-та Международна научна конференция “Химия, физика и биология на водата“.

Конференцията ще бъде център за обмен на информация и полезни практики между най-изтъкнатите умове на 21 век, носители на международни отличия и награди в областта на изследванията на водата.

За трета поредна година на България е предоставена високата чест да организира престижния форум, след като девет години той се провеждаше в град Сиатъл (САЩ).

Списание „Черга“, като официален медиен партньор на събитието, чрез поредица от публикации по темата, ще представи последните научни открития в изследванията на уникалните свойства на водата.

Подробна програма на конференцията по дати, часове и лектори, можете да видите на следния адрес – www.waterconf.org/conference_program/

За първи път престижното събитие достига до милиони по цял свят, защото се предава на живо в интернет на адрес – www.waterconf.org/broadcast/

Илиян Димитров

Add comment

− 2 = 1