Cherga BG

Революционна формула за контрол над стареенето, създадоха учените от БАН

Изравнете тена, премахнете несъвършенствата по кожата си с уникалната формула за контрол над кожата на козметичната серия за подмладяване Vision 35+ от природната линия Seа Stаr, разработена в лабораториите на БАН.
Усмивката сама ще дойде, когато се протегнете към професионалната грижа за вас на българските учени.
Козметичната линия е толкова ефективна, освен това и 100% натурална, че някои лидери на пазара я нарекоха революционна!
Съдържа дневен и нощен крем, крем за околоочен контур и устни, крем за шия и деколте, крем за ръце и нокти, крем-маска.
Продуктите предпазват, подмладяват, регенерират, хидратират кожата, възстановяват еластичността й, имат антиоксидантно действие, възстановяват гъвкавостта и стабилността на ноктите.
Подходящи са за дами с раздразнена и чувствителна, застаряваща кожа, с фини бръчки около очите, със сухи и чувствителни устни. Прилагат се самостоятелно или в комбинация, ежедневно и за препоръчване – продължително. Те наистина вършат цялата тази работа и имат изумителен ефект!
Проста, безопасна, практична терапия за ефективно подобряване на белезите, оставени от безпощадното време!
Не може да бъде ли? Когато се запознаете с активните съставки, ще се уверите, че няма нищо невъзможно за природата: екстракт от растителни стволови клетки от Globularia Cordifolia, от пъпки на топола, морски водорасли, бял равнец, кокосово и арганово масло, масла от макадамия, жожоба, бадем, кайсия, маслина, витамин Е и D-пантенол, Resistem!
Фантастичното съчетание заздравява и регенерира стволовите клетки на кожата, защитава от стареене, заглажда и предотвратява появата на ръчки, пигментацията и зачервяванията.
Защитете кожата от смога, предпазете я от неумолимото време, озарете я с естествен блясък напук на сезона, подарете си празник!
Продажби в официалния магазин на Sea Stars – кв. Лозенец, ул.“Неразделни“, 14
Или на www.shop.cherga.bg

Биляна Котева

Add comment

38 − 29 =