Cherga BG

Повече от 300 музиканти от съставите на БНР ще озвучат на живо „Двете Кули“

1Седем месеца ни делят от втората част на зрелищния спектакъл –  LORD OF THE RINGS IN CONCERT – ДВЕТЕ КУЛИ.

В музикално-филмовото приключение на 19 декември отново ще ни отведат музикантите от симфоничния оркестър, смесен и детски хор на БНР.

Повече от 300 музиканта ще излязат на сцената за да изпълнят втората част от трилогията „Властелинът на пръстените“ – ДВЕТЕ КУЛИ  в LIVE формат и това ще бъде премиера за Източна Европа.

След грандиозния успех на „Задругата на пръстена“, която беше видяна от близо 10 000 зрители от България, Сърбия, Македония, Турция и Гърция, организаторите обещават още по-голямо зрелище на 19 декември в зала Арена Армеец.

Заедно с музикантите от съставите на БНР на сцената очакваме да излязат едни от най-големите имена на филмовата музика днес, чиито имена все още са тайна.

За милионите фенове по света, филмът, макар и гледан десетки пъти, никога не може да омръзне. Нито музиката. За разлика от киното в зала или вкъщи, обаче,  на 19 декември в зала „Арена Армеец” , българската публика не просто ще слуша, а ще чуе, и не просто ще гледа, а ще изживее емоцията „Lord of the Rings in Concert: ДВЕТЕ КУЛИ”.

Билети на цени от 60 до 120 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg в цялата страна, включително и на 51 бензиностанции OMV.

Маргарита Енева

Add comment

+ 41 = 43