Cherga BG

Пеещият доктор Христо Деянов представя новата си книга

На 19 май в Студио 5 на НДК ще дели сцената със сина си Скилър

С импровизиран концерт на Христо Деянов в дует със сина му Скилър, ще бъде представена новата книга на пеещия доктор – „ДА РЕАЛИЗИРАШ МЕЧТИТЕ СИ – част ІІ“. Събитието е на 19 май от 19 часа в Студио 5 на НДК.
Проф. Христо Деянов ни увлича с 5 уникални разказа за екзотични и много интересни места на 5 континента, включително няколко чудеса на света, посетени от автора. Читателят ще види стотици красиви и пленителни авторски фотографии.
Ще научи неща, свързани с географията, историята, икономиката, политиката, философията, психологията и медицината в тези страни. Ще се потопи в екзотика и красота.

Книгата излиза на пазара днес – 16 май. Търсете я в книжарниците Хеликон, Сиела и Знание и по някои вестникарски будки. Може да се поръча и онлайн на сайта на Здравословно – www.zdravoslovnobg.org

Христо Деянов има над 100 бр. научни публикации и участия в научни форуми в Европа, Азия и Северна Америка в областта на профилактичната кардиология и превантивната медицина. Специализирал е трудова медицина, хранене и диететика, вътрешни болести, обща медицина и превантивна кардиология.

ХРИСТО ДЕЯНОВ- КНИГА

ХРИСТО ДЕЯНОВ- ПОКАНА

Add comment

− 3 = 6