Cherga BG

Новото измерение на денталната медицина в България

България вече разполага с една изключително модерна дентална клиника, направена изцяло по немски стандарт и с гарантирано качество. Жителите на София вече могат да се възползват от услугите на новата изцяло имплантологично-хирургична клиника ЕО Дент. Осем етажната сграда можеpic-335 да предложи на всеки пациент лечение на едно световно ниво. Клиниката разполага с най-ново поколение оборудване, както и с изключителен вътрешен комфорт и дизайн. Всяка част от клиниката е премислена до последния детайл, като всеки етаж си има различна функция.
Влизайки в чакалнята на клиниката, пациентът може да почувства изключителен комфорт от гледана точка на модерния дизайн и топлото посрещане. Екипът на дентални клиники ЕО Дент се е постарал да направи така, че всеки пациент да се чувства спокоен и в сигурни ръце още с прекрачването на прага на клиниката. Това е и една от
идеите на съвременното дентално лечение – пациентът да не се чувства като на зъболекар, а по-скоро като на една козметична, разкрасяваща процедура.
Първият етаж на клиниката е предназначен за хирургични интервенции. Там обикновено пациентите са подготвяни за последващо имплантологично лечение или просто за хирургична интервенция.
Вторият етаж от клиниката е предназначен за оперативни интервенции. Той се състои от четири операционни блока, оборудвани с анестезиологични апарати, най ново оборудване,лазери, специална антибактериална настилка, и разбира се, страхотен дизайн. Има стая за отдих, в която пациентът почива преди и след лечението. На този етаж имплантологията е основен акцент в работата на лекарите от ЕО Дент. Имплантите, с които се работи са немски на фирма Bredent, които са с доказано качество не само на българския пазар. На този етаж се извършват и най-сложните и трудни случаи в имплантологията и хирургията, като за целта в клиниката работя изключителни професионалисти-имплантолози с дългогодишен опит и специализации в тази област.
Третият етаж е така нареченият „етаж за релаксация”. В него се извършват предимно релаксиращи процедури както и мотивация на пациента. Всичко това е съпътствано от една страхотна атмосфера причища по-скоро на спа център от колкото на дентална клиника. Всеки стол от кабинетите е оборудван с лазер – HELBO, който е един страхотен помощник в борбата с патогенните бактерии и проблемите с парадонтозата.
Последният етаж от клиниката е изключително любопитен. Там е музеят на денталната медицина, в който можем да видим зъболекарски стол от 1962г., както и най-разноpic-308образни инструменти от различни етапи на стоматологията.
Дентални клиники ЕО Дент са подготвили и още едне изненада за своите пациенти –фото студио за заснемане на дизайна на усмивката. Също така, клиниката разполага и с огромна конферентна зала, в която лекарите от ЕО Дент провеждат обучения, семинари и всякакъв тип иновативни лекции, които са само и единствено в полза на пациента. Интересното на тази зала е, че има директна връзка с операционния етаж и може да се наблюдава директно при някоя от сложните опреции, които се извършват. Тоест директната връзка с операционната и конферентната зала спомага значително за осъвършенстването и опита на съответните специалисти.
Всеки пациент може да се чувства спокоен и сигурен за своето орално здраве, защото в България вече има клиника, която може да предложи лечение на световно ниво.

 

 

Add comment

9 + 1 =