Cherga BG

МИЛИЦА ГЛАДНИШКА В „КОМЕДИЙНО ОТПЛЕСВАНЕ“ НА СЦЕНАТА НА „СЪЛЗА И СМЯХ“

Милица Гладнишка ще бъде специален гост на импровизационното представление „Комедийно отплесване“ на ШиЗи Импро Театър. Шоуто ще се състои на 9-ти октомври, сряда, от 19:00 ч. на откритата сцена на театър „Сълза и смях“. Зрителите ще имат възможността да се насладят на неподправена комедия с лични истории, спонтанни скечове, песни и танци.

Очарователната Милица ще сподели свои истории, спомени и преживявания по въпроси, задавани от публиката, и заедно с професионалните актьори от „ШиЗи Импро Театър“ ще сътворят спонтанни комедийни скечове. Трупата следва най-добрите традиции на чикагската школа по лонгформ импровизация и изгражда цели сюжетни линии и персонажи в реално време и без заучен сценарий.

След 7 години на сцена, „ШиЗи Импро Театър“ има голям опит в създаването на спонтанна комедия. Милица преминава обучение по импровизиране и ще участва в създаването на скечове, песни и танци на мига, тук и сега. Ще се играят двата популярни типа импро театър – шортформ (игри) и лонгформ (свързани тематично или в история скечове). Ще се преминава през различни жанрове.

Милица е стихия на сцената и за нас ще е вълнуващо и забавно предизвикателство да се завихрим заедно с нея и да отнесем със смях публиката. Да създадем заедно едно комедийно торнадо.“ споделя Златин Цветков, основател на „ШиЗи Импро Театър“.

Билети за шоуто се продават на касата на театър „Сълза и смях“, както и на www.salzaismyah.bg


За ШиЗи Импро Театър

ШиЗи Импро Театър” е театрална платформа, основана от Златин Цветков през 2013 г. Състои се от:

  • ШиЗи Про“ – трупа професионални актьори;
  • ШиЗи ХаОс“ – тренировъчен център за непрофесионалисти;
  • ШиЗи Импро Клуб“ – комедиен клуб с бар в центъра на София;
  • ШиЗи Бизнес“ – корпоративни решения и творчески тренинги;

Професионалната трупа играе всяка седмица на камерната сцена на „Сълза и Смях“. Постоянният репертоар се състои от 4 представления:

  • Кажи си Думата“ – Чикагски стил импровизация в две части;
  • ШиЗи Шекспир“ – импровизирана пиеса в стила, темите и езика на У.Шекспир;
  • До-Ре-Ми ШиЗи“ – импровизиран мюзикъл в две действия;
  • Комедийно Отплесване“ – спонтанни скечове със специален гост;

 

Трупата се състои от актьорите: Златин Цветков, Илиан Илков, Катя Бръмбарова, Евелина Васева, Яна Маринова, Димитър Живков, Мирослав Симеонов, Елеонора Петрова, Симона Димитрова, Деян Михайлов.

ШиЗи Импро Театър“ организира и ежегоден международен импро фестивал с над 100 гости от цял свят.

Add comment

11 − 1 =