Cherga BG

Легендарният Джон Лоутън с нов сингъл и видео за българския музикален проект The Power of Mind

Dr. Milen Vrabevski and John LawtonTwo Hearts е класическа рок балада от концептуалния албум The Power of Mind, продуциран в България от автора на музиката и текстовете д-р Милен Врабевски. Проектът привлече вниманието на музикалните редактори отвъд океана и намери място в престижни класации на европейски и американски издания през 2013 година.

Two Hearts ще зарадва феновете на прогресивния рок с въздействащите вокали на популярния в България като изпълнител на парчето „July Morning“, а клавирните партии са дело на композитора и продуцента на албума д-р Врабевски.

В момента Джон Лоутън, който ежегодно участва в Каварна Рок Фест, е в София и приключва записите в Intelligent Music Studios на вокалните партии за втория проект на композитора и продуцент д-р Врабевски. В записите на новата продукция участват и музиканти от ТОТО – Саймън Филипс, ударни и Джоузеф Уилямс, вокали. През пролетта на 2014 година предстоят премиерни гигове в София и Варна на новата продукция с участието на звездния състав.

Видеото на Two Hearts е заснето в Лондон и в Intelligent Music Studios в София по време на продукцията на документалния филм „Джон Лоутън – рок до дупка“. Режисьор на лентата е Ема Константинова, оператор Румен Василев.

В. Филипова

Add comment

+ 4 = 5