Cherga BG

Кажете НЕ на кожните несъвършенства

Първата стъпка към твоята необикновена сияйност е да разбереш какво искаш и правилно да определиш нуждата на твоята кожа. Останалото е тук….
Sea Star pH5 активира защитните сили на капризната и чувствителна кожа! Нежна и много ефективна козметична серия, която действа като бариера срещу белезите на времето капаните на влошеното здраве! Кажете НЕ на недостатъците!
Проверена в прецизните лабораторни условия на БАН по всички здравословни правила за перфектната кожа! Видим резултат! Осигурява чист, матиран и здрав вид на вашата кожа!
Продуктите от тази натурална 100% натурална българска серия предпазват, подмладяват, регенерират и хидратират кожата. Възстановяват еластичността й, имат антиоксидантно действие. Утоляват термалната жажда, осигуряват нежност и комфорт. Забравете чувството за стягане, опъване, сърбеж, смъдене и болка.
Дневният и нощен кремове, пилинг-кремът, кремът за околоочен контур и крем-маската са научна иновация, съчетала мощните активни съставки: Resistem – екстракт от стоволови клетки от Globuralia Cordifiola, пъпки на топола, морски водорасли, истински уханен букет от бял равнец, кокосово и арганово масло,витамин Е, макадамия,жожоба, кайсия, бадем, маслиново масло, както и D-пантенол. Всички серии на Sea Star са с UV-защита.
Уникалните Sea Star pH5 защитават кожата от външни фактори, предпазват от инфекции, действат подмладяващо, омекотяващо, ревитализират, ликвидират бръчките и пречат на появата на нови фини линии.
Кайсиевото масло е богато на витамин F, а амслиновото – на витамин Е, които са активни антиоксиданти. Повишават жизнеността и еластичността на кожата със силата на всемогъщата и мъдра природа!

Или на www.shop.cherga.bg

Биляна Котева

Add comment

33 + = 42