Cherga BG

„HAPPY HOURS” всяка неделя в театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”

Happyhoursвсяка неделя в 

Театър „Българска армия”

Вашето щастливо време

 logoТеатър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” отваря прозорец към Вашите щастливи часове – 120 минути, в които билетите на всички представления – продукция на театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” ще бъдат на половин цена.

Всяка НЕДЕЛЯ между 14.00 и 16.00 часа театър  „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” предоставя възможност да купете, подарете, зарадвате себе си, близките, приятелите, а защо не и бизнес партньорите!

Happy hours  направете своята вечер различна само на половин цена!!!


Изберете великолепните комедии – „Много шум за нищо” от у. Шекспир и „Декамерон” по Джованни Бокачо. Изкушете се от изтънчения флирт на „Колко е важно да бъдеш сериозен” от Оскар Уайлд. Последвайте страстната и драматична любов на „Ромео и Жулиета” от У.Шекспир или самотния копнеж на Радина Кърджилова в „Йерма” по Федерико Гарсия Лорка. Споделете опита на Дон Жуан в „Завещанието на целомъдрения женкар” от А. Крим. Освободете настроението си с „Ножица-трепач” от Бр. Джордан и М. Ейбръмс, „Секс, наркотици, рокендрол” от Е. Богосян и мюзикъла – „Бандитска опера” по Джон Гей. Насладете се на комедиите „Да разлаем кучетата” от Емил Атанасов и „Лалугер” на Николай Урумов. Позабавлявайте се с невероятните превъплащения на Герасим Георгиев – Геро и Вальо Танев в „Швейк” по романа на Ярослав Хашек. Протегнете се към пламъка на „Железният светилник” от Д. Талев или доверете желанията си на „Последни поръчки” от Джон Пристли.

Add comment

74 − = 65