Cherga BG

ГРАНДИОЗЕН СПЕКТАКЪЛ КРЪСТНИКЪТ LIVE

Godfather_photo_Steve SchapiroПървата официална за България кино премиера на неостаряващата класика на Франсис Форд Копола – Кръстникът (1972), ще бъде на 7 ноември, когато ще видим изключителен спектакъл с музика на живо, изпълнена от симфоничния оркестър на БНР.

Поради огромния интерес към „Кръстникът LIVE in Concert, организаторите от Кийн Актс и БНР,  обявиха втора дата на спектакъла – 8 ноември. Мястото  е зала 1 на НДК.

Любимият на няколко поколения шедьовър на световното кино,  никога не е имал своята официална премиера в България. Така с две дати, на 7 и 8 ноември,  българската публика ще посрещне филма в един необичаен формат – “Кръстникът LIVE in Concert”. Под диригентството на самия създател на проекта – Джъстин Фрийър, симфоници ще изпълнят на живо музиката от незабравимия саундтрак,а всяка една емблематична сцена от лентата ще зазвучи по един нов, необикновен и вълнуващ начин.

КРЪСТНИКЪТ LIVE e предложение, което не може да откажете!

Билетите можете да откриете в мрежата на Eventim в цялата страна, включително и на 51 бензиностанции OMV и билетен център НДК.B

Маргарита Енева

Add comment

67 + = 73