Cherga BG

Фестивал на независимите артисти

ОРИK ФЕСТИВАЛ 2017 ще събере на голяма сцена над 120 млади и талантливи независими музиканти и десетки хенд-мейд автори на 29-ти септ., 30-ти септ. и 1-ви окт. 2017 год. пред Паметника на Съветската армия.

Сред музикантите ще се насладим на групи като: Jeremy? Funky Miracle, Ogi23, RDMK, Миленита, Toма, Мири, Nu/ance, Bears and Hunters и много други. На сцената ще се качат студентски и ученически банди, които за първи път ще свирят пред многохилядна аудитория. Водещи са младите и талантливи актьори Ованес Торосян и Петко Венелинов.

Уникалният фестивал се случва под патронажа на кмета на град София г-жа Фандъкова и с подкрепата на Софийска община в ролята на съорганизатор. Нашите партньори от САМСУНГ ще презентират за първи път пред широката публика последния модел смартфон Samsung S8, с което са подготвили сериозен награден фонд за публиката. НЕТ1, телекомът на софиянци, ще представи телеком новости и ще зарадва софиянци със страхотни награди. Converse, любимите кецове на артистите, ще раздадат десетки награди на фаворитите на публиката. За феновете ще има достъп бек-стейдж, където могат лично да се снимат с любимата си група, да си вземат автограф и мърчандайз.

Гарантираме страхотно културно забавление за всички софиянци и гости на столицата в рамките на 3 дни. Освен музика, посетителите на фестивала ще могат да се насладят на страхотните произведения на множество автори, които ще излагат творбите си на специално отредени за целта шатри. Храната и напитките ще са в изобилие, така че да не ви се налага да напускате Площада през всичките 3 дни. Освен музика, ще се лее студена бира, страхотни коктейли, много вода за трезво-мислещите, а на топъл бар ще се предлагат различни вкусни деликатеси.

 

Биляна Котева

Add comment

+ 35 = 38