ЕXUVIA е куклен спектакъл за възрастни, който разказва за търсенията на човека, за терзанията и страховете му, за възможностите и ограниченията, пред които е изправен. Началото на сътворението, тела в космоса, безкрайното пространство, в което ние не сме последната брънка на еволюцията. Изследване на съвременното общество, което става все по-материално. Свят, в който почти не проумяваме, че принадлежим към нещо по-голямо. Непрекъснато пътуване, в което осъзнаваме относителността на всичко, което ни заобикаля.

MAGISCH THEATERTJE
Концепция и Режисура: Шарлот Паук – Йолен
Участват: Шарлот Паук – Йолен, Ананда Паук, Дюнци Баанки
Изработка на куклите и сценография : Шарлот Паук – Йолен, Ананда Паук
Музика: Юр де Врийс
Вокален изпълнител: Кевин Скелтън

Премиерата на спектакъла е през 2015 година на сцената на Magisch Theatertje, Холандия. А през 2016 година е международната му премиера на фестивала Valise Lomza, в Полша, където печели награда за най-добра сценография.
Спектаклите на Magisch Theatertje се радват на огромен интерес и са търсени не само от холандската публика, а и от редица престижни театрални форуми из цяла Европа.

Спектакълът, EXUVIA тази есен е селектиран в един от най-големите и значими фестивали за куклено изкуство Festival Mondial de la Marionettes в Charleville-Mézières, Франция.

Билети на касата на Столичен Куклен театър http://www.sofiapuppet.com/exuvia-гостува-„magisch-theatrje“-–-маастрихт-холандия___4125