Cherga BG

Живей активно в Пловдив

Sorry, this entry is only available in Bulgarian.

На 17-и септември, за втора година, Живей активно ще бъде в Пловдив. Мащабното събитие на открито, посветено на спорта и балансираното хранене, ще се осъществи с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Пловдив.

Програмата предвижда много спортни и музикални събития, които да зарадват града под тепетата. Сред известните имена са: Тереза Маринова, Любомира Казанова, Евгени Иванов-Пушката, Йордан Йовчев, Тити Папазов, Владо Николов, Pavell & VenciVenc’, DARA, Кристиан Костов, и професионалния треньор Асен Аролски от AATraining и др.

Откриването на Живей активно ще се състои в 10:00 часа на площад „Централен“.

На Пеещите фонтани ще има терен за ентусиасти със скейт и ролери;
Пред Общината Евгени Иванов-Пушката, Тити Папазов и Владо Николов ще се включат, заедно с всички други желаещи в пешеходен марш.

Йордан Йовчев и Любомира Казанова ще поведат велошествие от Народната библиотека „Иван Вазов“.

Тереза Маринова, заедно с Лазар Радков, ще се включат в 5-километров маратон.

За всички стопани на домашни любимци професионалният треньор Асен Аролски от AATraining ще организира Живей Активно! маратон за кучета и техните собственици.

На Гребната, при Младежкия център, желаещите ще могат да се включат в турнири по волейбол и футбол за непрофесионалисти, със специалното участие на Евгени Иванов-Пушката и Владо Николов.

Тити Папазов и Цонка Вайсилова, както се очаква, ще проведат баскетболен турнир по забивки.

Известният Лазар Радков ще направи открита тренировка, на която ще даде съвети за здраве и добра форма.
За децата също ще има много изненади.

Живей активно ще завърши с мащабен музикален концерт и любими за младите български изпълнители – DARA, Кристиан Костов и Pavell & VenciVenc.

Биляна Котева

Add comment

13 + = 23