Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Най-големият форум за интериорен дизайн привлече вниманието на специалисти, дизайнери и компании от цялата страна

Близо 100 от най-добрите интериорни дизайнери в България присъстваха на шестото издание на конференцията “Design>People”, организирана от най-голямата социална мрежа за интериорни дизайнери в България – dibla.com. Тридневното събитие за първи път се проведе на морския бряг и успя да привлече интерес от цялата страна. В рамките на програмата утвърдени компании в бранша представиха своите нови продукти и решения на участниците, а трима специално подбрани лектори споделиха своя опит по актуални и важни теми за всички специалисти и компании, които развиват дейност в областта на интериорния дизайн.

За първи път форматът Design>People 2021 даде възможност не само компании в сферата на интериорния дизайн да присъстват, но и всички самостоятелни професионалисти, които работят в тази област. Това отвори вратата за създаване на много нови контакти между професионалистите и привлече голям брой хора, които до момента не бяха добре разпознати в дизайн общността в България. Събитието недвусмислено показа, че интериорният дизайн у нас се развива успешно и страната ни може да претендира, че разполага със специалисти на световно ниво.Дизайнери посетили конференцията

“Най-доброто в интериорния дизайн за 2020”.

Годишният каталог с това име беше представен по време на събитието. В луксозното издание са поместени най-добрите проекти от интериорния дизайн в България за изминалата година. Каталогът е одобрен от Националната библиотека “Св. св. Кирил и Методий” и от тази година е входиран като единственото издание в библиотеката, специализирано в областта на интериорния дизайн.

Акцент в програмата беше представянето на новата функционалност на платформата dibla.com. Dibla е най-голямата галерия за интериорен дизайн с над 5800 проекта от над 1100 дизайнера. Най-удобното място за всеки, който има нужда от интериорен дизайнер. Чрез новата функционалност крайните потребители могат да намерят най-добрия специалист за техния проект. Това става с един клик през бутона “направи запитване” в платформата или директно към избран от тях професионалист.

Един от най-добрите корпоративни треньори в страната – Александър Балабанов, проведе лекция за това как да развием, мотивираме и задържим успешен екип в нашата организация.. По време на кафе-паузите и коктейла всички участници имаха възможност да разгледат на живо продуктите, представени от компаниите.

Събитието завърши с много добро настроение и отзиви. Екипът на dibla.com благодари на всички интериорни дизайнери, лектори и партньори за участието в Design>People 2021. Повече информация за събитието можете да намерите тук.

Share Button