Cherga BG

За шести пореден път се събраха най-добрите интериорни дизайнери у нас

Sorry, this entry is only available in Bulgarian.

Най-големият форум за интериорен дизайн привлече вниманието на специалисти, дизайнери и компании от цялата страна

Близо 100 от най-добрите интериорни дизайнери в България присъстваха на шестото издание на конференцията “Design>People”, организирана от най-голямата социална мрежа за интериорни дизайнери в България – dibla.com. Тридневното събитие за първи път се проведе на морския бряг и успя да привлече интерес от цялата страна. В рамките на програмата утвърдени компании в бранша представиха своите нови продукти и решения на участниците, а трима специално подбрани лектори споделиха своя опит по актуални и важни теми за всички специалисти и компании, които развиват дейност в областта на интериорния дизайн.

За първи път форматът Design>People 2021 даде възможност не само компании в сферата на интериорния дизайн да присъстват, но и всички самостоятелни професионалисти, които работят в тази област. Това отвори вратата за създаване на много нови контакти между професионалистите и привлече голям брой хора, които до момента не бяха добре разпознати в дизайн общността в България. Събитието недвусмислено показа, че интериорният дизайн у нас се развива успешно и страната ни може да претендира, че разполага със специалисти на световно ниво.Дизайнери посетили конференцията

“Най-доброто в интериорния дизайн за 2020”.

Годишният каталог с това име беше представен по време на събитието. В луксозното издание са поместени най-добрите проекти от интериорния дизайн в България за изминалата година. Каталогът е одобрен от Националната библиотека “Св. св. Кирил и Методий” и от тази година е входиран като единственото издание в библиотеката, специализирано в областта на интериорния дизайн.

Акцент в програмата беше представянето на новата функционалност на платформата dibla.com. Dibla е най-голямата галерия за интериорен дизайн с над 5800 проекта от над 1100 дизайнера. Най-удобното място за всеки, който има нужда от интериорен дизайнер. Чрез новата функционалност крайните потребители могат да намерят най-добрия специалист за техния проект. Това става с един клик през бутона “направи запитване” в платформата или директно към избран от тях професионалист.

Един от най-добрите корпоративни треньори в страната – Александър Балабанов, проведе лекция за това как да развием, мотивираме и задържим успешен екип в нашата организация.. По време на кафе-паузите и коктейла всички участници имаха възможност да разгледат на живо продуктите, представени от компаниите.

Събитието завърши с много добро настроение и отзиви. Екипът на dibla.com благодари на всички интериорни дизайнери, лектори и партньори за участието в Design>People 2021. Повече информация за събитието можете да намерите тук.

Биляна Котева

Add comment