Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

          Елефтер679111ова е открита за изкуството още като дете   през далечната 1967 г. от Дечко Узунов по време на детски конкурс в София. Още тогава Маестрото избира нейни картини да участват в изложба в Осака, Япония. Днес зад гърба си тя вече има изложби Вашингтон, Лондон, Кайро, Ротердам, Париж и др.  Носител е на безброй наши и чужди награди.efterova Член е на съюза на френските художници – Maison des Artes. Специално за юбилейната си изложба в галерия Европа е подготвила нови творби. Изложбата на Елефтерова е част от общата експозиция, посветена на темата за жената, отразена от съвременни български автори.

Сопраните Розалина Касабова, Юлия Миланова и поета Пламен Матеев ще ви потопят в атмосферата на изложбата, а ваятеля на винените усещания – изба Ямантиеви, Ивайловград, ще ни предложат новата си реколта от бели и червени вина за дегустация. Събитието ще бъде допълнено и от  ревю на модна къща Ариес уникат.

 
 69847d944f7e14ab
Юбилейната изложба – живопис на Антоанета Елефтерова ще се открие в  галерия „Европа“, на 7.03.2013 г. от 18 и 30 ч.,  на ул.“Леге“№3.
Share Button