Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Каталог на българските продукти

Българските стоки и услуги още от Възраждането са символ на високо качество и гаранция за професионализъм. Защото в тях е вплетен трудолюбивият дух на българина и неговата склонност към честност и добри партньорски отношения.

В наше време групата на българските производители, на смелите, поели риска да организират реално производство на родни стоки и услуги, да се доказват ежедневно на пазара в конкуренция с цяла Европа и отвъд нея, е достойна за уважение и подкрепа.

Убедени сме,  че истинските производители в България  движат напредъка на страната.

Производителите на български продукти са гръбнакът на средната класа. Те са носители на обществени ползи.

Освен добри закони и защита от голямата конкуренция, на българските фирми им е нужна обща реклама и точна контактна информация – за да се види колко са силни и полезни са те, да се затвърди доверието на клиентите.Искаме да съберем на едно място реалните производители на българска продукция, а не вносители и прекупвачи, които представят стоката си за родно производство.

Затова решихме:

Скъпи български производители и бизнесмени да ви поканим с уважение,

Включете се в проекта за каталог „Български продукт“ на Фондация „Черга“, която подкрепя усилията да наложим българското у нас и в чужбина.

Как да се включите в каталога „Български продукт“:

  1. Участието ви е в двата сайта – – cherga.bg и www.zdrave24.com
  2. Достатъчно е да изпратите текст до 1000 знака и до 3 снимки на продукта, услугата, както и контактна информация за фирмата ви. След проучване нашият екип ще разработи представянето ви по най-подходящия начин, съгласувайки го с вас.
  3. Имейлите за връзка са: bkoteva@cherga.bg, anmosk@abv.bg, todorova@cherga.bg.

Цена за участие в каталога за период от една година  – 150 лв.

Какво ще получите:

  • Сертификат „Български продукт“, с който ще гарантирате пред своите клиенти произхода и качеството на продуктите и дейността си
  • Популяризиране на фирмата и продукцията й сред широк кръг клиенти и партньори
  • Подобряване на имиджа ви у нас и в чужбина
  • Засилване интереса и доверието на потребителите към родното производство и възможност за различаването му от менте – българското.

Допълнителни предложения

За да представим вашите търговски и иновативни постижения по-атрактивно, можете да се възползвате от допълнителните ни предложения.

Професионалният ни ПР-екип ще реализира по интригуващ начин  вашето представяне в зависимост от избора ви на следните услуги:

  1. ПР материал (до 1500 знака) в сайта, на предна позиция.

Цена: 250 лв.

  1. Банер до заглавието на сайта – всички стр. 300 X 100 px

Цена: 200 лв.

 Представяне на продукта ви чрез публична личност, избрана от вас или предложена от нашите опитни специалисти

Цена по договаряне

  1. Организиране на цялостна кампания – специално събитие, промоция, обществена инициатива, празник, тийм билдинг, екскурзия

  Цена по договаряне

Share Button