Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Уникалната козметична серия Teenager, разработена от учените от БАН, ликвидира досадната напаст акне само за две седмици! При това стопроцентово! Специалната линия е създадена в лаборатория „Солеви системи и природни ресурси“ в БАН под ръководството на доц. Стефка Тепавичарова за младите хора с проблемна кожа. Разработена е с много желание, голям научен потенциал, грижа и търпение. Доверете се на природата и победете акнето с българските продукти на съвсем разумна цена!

Качествената, здравословна и конкурентноспособна българска козметика е е изцяло натурална и е на основата на ценните съставки на черноморската луга, кал и целебни билки – за разлика от многото чуждоземни и скъпи продукти, с чиято „химия“ е пълен пазарът. Неповторимата и без аналог родна серия Teenager е напълно достъпна за всички. С подходящата терапия черните точки, пъпките, възпаленията и зачервяванията изчезват бързо и не оставят неприятни следи по младежкото лице. Гарантиран ефект за ярко въздействие с антибактериалното и минерализиращо действие! Линията хидратира, омекотява, повишава жизнеността и свежестта, придава свежест и сияйност. Стимулира защитните реакции и регенаративните процеси.

Съдържа екстракти от канела, магданоз, репей, смрадлика, бял равнец, маточина, розова вода, кимион, жожоба, витамин Е, каолин / бяла хума/, пчелен восък, черноморска кал и луга, слънцезащитни компоненти – всички дарове на природата! Вълшебният комплект за брилянтно излъчване е пълна комбинация от всевъзможна грижа: защитен гел, измиващ гел, минерализиращ гел, лосион, кална маска.

Чудодейният ефект не е случаен – той е плод на внимателна селекция на активните съставки и по-специално – черноморската кал и високоминерализирана луга с високо съдържание на микроводорасли, биологично активна микрофауна, магнезий.

 

Продуктите Teenager – един прекрасен и винаги нужен подарък, можете да намерите в магазина на Студио за здраве и красота „Оренда“, което е единственият дистрибутор за София. Подарете си радост и самочувствие!  на www.shop.cherga.bg

Share Button