Cherga BG

Церемония с червен килим на 11.12.13

Sorry, this entry is only available in Bulgarian.

В последното издание на „Събудете стените си“  за тази година, Арт Рентал ви кани на Оскар парти. И като на всяка церемония, и на тази организаторите ще раздават призове. Специални сертификати ще получат творците, включили се в колективните изложби в Towers Gallery през 2013 г.

Официален гост на откриването на „Събудете стените си“ 12, осъществено със съдействието на Egosi Consultants, ще  бъде Н.Пр. Шаул Камиса Раз посланик на Израел за България и Македония. Той ще представи и основния гост в 12-то издание. Илан Адар е един от най-известните израелски художници.Най-Subudete stenite si 12обсъжданата изложба на Илан се нарича Stained (оцветен, изцапан, мръсен). Посветена е на световно известни личности с огромно културно влияние върху младите хора. В творбите си Адар подчертава всички несъвършенства на известните, за да покаже, че те също са хора. Част от тези картини ще бъдат показани у нас.

Този път музикалната изненада на Арт Рентал са Михаил Йосифов (китара) и Андрония Попова (вокал и акордеон). Двамата заедно са Old Folks и ще пренесат публиката в златните години на джаза. Михаил и Андрония свирят заедно от 12 години в едни от най-успешните български групи – Насекомикс и Сентиментал Суингърс. Концертирали са в цяла Европа, а с нашумелия филм “Източни пиеси” на Камен Калев, за чийто саундтрак са основни виновници, свирят също и на сцените на световно известни кино фестивали.


За да станете част от „Събудете стените си“ 12 елате в Towers Gallery в Софарма бизнес тауърс на 11 декември 2013 г. от 19 часа. Входът е свободен, а за лъскавото парти са се погрижили Wonderland Events. Събитието ще бъде подсладено с прекрасните вина на Бутикова Винарска Изба Todoroff.

Add comment

5 + 2 =