Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

namalenie_biletiДенят на храбростта и празник на БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ, който по традиция се отбелязва всяка година на 6 май (Гергьовден), е празник и за всички зрители на ТЕАТЪРА НА АРМИЯТА.

В дните 3, 4 и 5 май ще можем да закупим билети за всички постановки* през май и юни на цена от 7 лв.

В Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ всеки може да се откъсне от света и да загърби напрегнатото ежедневие с ярки и неповторими театрални преживявания, които ще направят месеците май и юни още по-слънчеви и смешни. Защото театърът е мястото, където с радост можете да доведете семейството си, да се срещнете с приятели и да се посмеете с актьорите – армейци. Усмихнете края на деня с някой от нашите смешни спектакли, които ще ви заредят с много смях и добро настроение през идващото лято!

10 май /сряда/ „ПОСЛЕДНИ ПОРЪЧКИ“ комедия, която ще ни припомни, че хуморът е най-добрият начин да разрешиш един проблем. Ситуацията в един английски бар става абсурдно комична, когато влиза чиновникът на Смъртта. За да си покрие дневния норматив, му е нужен доброволец. Ами сега…?

11 май /четвъртък/ „ШВЕЙК“ – ще ви покани на по бира в компанията на Вальо Танев и
Герасим Георгиев – ГЕРО и с разказа за смешния, симпатичен и препълнен с перипетии войнишки живот.

12 и 25 май /петък и четвъртък/ „САЛОМЕ“ – най-новото заглавие в Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“. Режисьорът Диана Добрева, която ще видите и в главната роля на САЛОМЕ, поднася на зрителите текста на Оскар Уайлд по изключително съвременен и различен начин, който гали всички сетива.

13 май /събота/ „КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН“ – една от най-виртуозно забавните комедии на Оскар Уайлд. За парадоксалния капан на любовта, който се разкрива пред очите на публиката благодарение на две лудо влюбени двойки.  В преследване на любовта си те стремглаво прелитат през комични недоразумения и абсурдни препятствия.

14 май /неделя/ „ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА“ – комедията, която „безпощадно” ще Ви разсмива с родното чувство за хумор, националният ни „гений” и с най-добрия приятел на човека – кучето.

20 и 27 май /събота/ „ВДИГАЙ ЗАВЕСАТА“ комедия за един изоставен, прашен и завещан театър. История за пътя, който извървяват пет жени една към друга, за обединяването им в едно семейство и бъдещето на тяхното завещание – в името на театъра.

27 май /събота/ „НОЖИЦА-ТРЕПАЧ“ – спектакълът се завърта около мистериозното убийство на прочута в миналото пианистка. Всяка вечер представлението се допълва с нови импровизации, а публиката активно участва в разследването. Постепенно спектакълът се превръща от криминален комичен трилър в интерактивна, изпълнена със смях и искрено забавление комедия.

И още – “Секс, наркотици, рокендрол”, “Много шум за нищо”, “Жан и Беатрис”, “Отело”, “Тартюф”, “В полите на Витоша”, “Железният светилник”, “Завещанието на целомъдрения Женар”, “Писмо до Касандра”.

Повече информация за постановките може да намерите на www.tba.art.

*Намалението важи за постановки продукция на Театър “Българска армия”

Share Button