Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

kids-red-house-300x221На 14 март, 2015 ще се проведе  първата творческа работилница за деца. Събитието има за цел да разгледа ключови развитийни промени при деца в предучилищна възраст. В рамките на група от връстници, чрез интерактивни и арт техники, децата ще имат възможност да разгръщат своя личностен потенциал.

Заниманията ще са с продължителност  2 учебни часа работа и ще се водят от професионален психолог – гл.ас. д-р Надя Колчева  (НБУ, Департамент Когнитивна наука и Психология).

Място на провеждане: Детски кът на Ресторант „Червената къща“

Дата на провеждане:  14 март, събота, от 10:30 до 12:00 часа

Chervenata_kashta_ParchevichТема за работа “Аз и моите приятели“

Периодът на предучилищното детство е много бурен и изпълнен с динамика и промени. Децата посещават детска градина, усвояват нови правила и норми, имат нови авторитети, разширяват сферата на своето социално функциониране. Родителите са все още много значими фигури в живота на детето, но наред с това започва да се увеличава ролята на връстниците в живота на детето. Детските приятелства са краткотрайни, но въпреки това децата имат осъзнати предпочитания към връстници за игра. Групата на връстниците и игрите с тях са от съществено значение за Chervenata_kashta_Parchevich3личностното и социално развитие на нашите деца. В групата на връстниците те тренират умения за преговаряне, сътрудничество, справяне с конфликтни ситуации, влизат в различни роли, упражняват умения.

Допълнителна информация:

Такса: 50 лв. (При предварително заплащане  по банков път, epay.bg или в нашия офис)

За настоящето събитие ще бъдат включени материали за работа, обратна връзка на родителите за представянето на детето, детско обедно меню: основно ястие и натурален сок.

Share Button