Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Изпълнителният директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) Богдана Ваташка – Анави и директорът Развитие и интернационализация на малките и средни предприятия Стефан Димитров  посетиха БТПП и се срещнаха с председателя на Палатата Цветан Симоенов.

Целта на работното посещение бе синхронизиране на дейностите на БТПП и ИАНМСП, определяне на сферите на сътрудничество, информиране за предстоящи събития.

Гостите представиха организираните от Агенцията изложения и търговски мисии с цел съдействие при информирането на бизнеса.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Обсъдени бяха съвместни инициативи за улесняване дейността на Службите по търговско–икономически въпроси, обучения, обновяване на националния експортен портал на България; Националния иновационен фонд и възможностите за полчаване на финансиране по него.

БТПП изрази готовност за съдействие при бъдещи съвместни инициативи с цел подпомагане на бизнеса.

Share Button