Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Възможностите за бъдещо сътрудничество между БТПП и Службата по търговско-икономически въпроси на България в Сърбия обсъдиха на работна среща в Палатата новоназначеният ръководител на службата в Белград Никола ТодоOLYMPUS DIGITAL CAMERAров и председателят на БТПП Цветан Симеонов.

В хода на разговора бяха дискутирани актуални въпроси, свързани с развитието на двустранните отношения чрез участие в програмите за трансгранично сътрудничество България – Сърбия, както и европейски проекти. БТПП разполага с необходимия капацитет за оказване на помощ на сръбски фирми за кандидатстване и работа по проекти.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Цветан Симеонов запозна госта с установените отношения между БТПП и местните структури и палати в Сърбия, както и със сътрудничеството на Палатата със западната ни съседка на международно равнище.

Председателят на БТПП изрази готовност за бъдещо сътрудничество с цел активизиране на търговско-икономическите отношения със Сърбия.

Share Button