Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Месец след концерта в Арена Армеец, SARAH ще посвети година на една от мечтите си – пътешествие в космоса

 SARAH BRIGHTMAN

След по-малко от месец, на 12 ноември, изключителната SARAH BRIGHTMAN ще изнесе първия си концерт в България. Шоуто на певицата в България идва точно навреме –SARAH ще спре концертната си дейност за повече от година един месец след концерта в София заради пътуването си до Международната космическа станция (МКС). SARAH BRIGHTMAN ще бъде 8-мият космически турист в историята и първият изпълнител, който ще пее на живо от МКС. Преди това обаче, в зала Арена Армеец, певицата със сигурност ще пренесе в друго измерение публиката, благодарение на „космическия” си глас от над 3 октави.

Sarah_2През януари 2015 най-продаваното сопрано в света ще започне тренировките, които ще се проведат в Хюстън, САЩ и Звездния град в Русия. Специалните тренировки ще бъдат безкомпромисни и ще продължат над 9 месеца. Реалната подготовка за пътуването, обаче, е  започнала още преди година – SARAH следва определен режим на хранене и пие специални медикаменти.

Изпълнителката на “Time to Say Goodbye”  посвети на космическа тематика и единайсетия си студиен проект DREAMCHASER, излязъл през 2013 г. Шоуто в София също ще обедини светлинни и звукови ефекти,  напомнящи други светове. А  SARAH, с подкрепата на Симфоничния оркестър на БНР, ще ни отведе на пътешествие сред най-любимите песни от репертоара си.

Билети за събитието са в продажба на касите на НДК, Арена Армеец и в мрежата на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет, на цени от 80 до 150 лв.

Share Button