Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

2378_Mark

Сър Марк Малоуни, основател и изпълнителен директор на най-голямото изложение за красота и здраве в света, както и собственик и организатор на Световните СПА Награди, пристига на 30 януари в София.

Това е първото му официално посещение в България. Сър Малоуни ще се срещне с министъра на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев. Предвидена е среща и със заместник-министъра с ресор туризъм Бранимир Ботев, както и с родни инвеститори в СПА и бюти бизнеса, членове на Асоциация на малките и средните предприятия от индустрията за красота и здраве – АMСПИКЗ. Срещата и гостуването на сър Малоуни е по идея и е организирано със съдействието на Цветелина Маймарова, от УС на АМСПИКЗ и производител на българска традиционна козметика, номинирани в категорията Етно СПА продукт и концепция. Целта на двудневната визита е представяне на най-голямото изложение за красота и здраве в света PROFESSIONALBEAUTY LONDON, което се организира повече от 15 години във Великобритания. Идеята на организаторите е да бъдат подпомогнати български производители, както и да бъдат по-добре представени чрез изграждане на българска палата с щандове на международното изложение и, разбира се, с подкрепата на МИЕ за популяризиране на козметичния и СПА бизнес в България.

Тази година на международното изложение в Лондон България ще бъде представена със свой щанд с две родни козметични марки EcoSpa и ProfiDerm, обединени под мотото “Съкровищата на България”, една идея на г-жа Маймарова, обединяваща в едно идеята за културното, историческо и археологично наследство и емблематичните за страната ни роза дамасцена, билки и кисело мляко, като на щандовете ще бъдат представени ексклузивни български СПА ритуали и церемонии с лимитирана серия продукти на основата на прочутите млечна закваска, билки, мед и роза дамасцена.

На 31 януари един от най-влиятелните хора във Великобритания ще бъде лектор и на СПА конференция, организирана за браншовици в столичен хотел.

Share Button