Cherga BG

Пускат 2 000 допълнителни билета за концерта на Бочели

Sorry, this entry is only available in Bulgarian.

Изключителен интерес към билетите за концерта на Маестрото в София на 31 август 

Andrea BocelliСлед преместването на концерта на Андреа Бочели, заради огромния интерес към билетите на стадион “Българска армия”, който ще бъде реновиран до 15 август, бяха осигурени допълнителни 3 500 седящи места, както и 2 000 правостоящи, но се оказа, че и те са недостатъчни, за да могат всички почитатели на Маесторото в България да се насладят на невероятния му талант.

Поради голямото търсене на билети за събитието в София на 31 август от всички ценови категории, от които са останали малки количества, които ще свършат през следващите дни, организаторите от European Event Service решиха спешно да пуснат в продажба 2 000 допълнителни билета.

На сцената заедно с Андреа Бочели ще излязат над 130 българи от Оркестъра и Хора на Класик ФМ, които в момента усилено репетират за първото си излизане на сцена на стадион. Към тях ще се присъединят сопрано Светла Василева и китаристката Магдалена Калчева, която е част от кросоувър дуото CARisMA и е лично откритие на Маестро Бочели.

Всичко това несъмнено ще превърне концерта на 31 август на стадион “Българска армия” в едно от най-мащабните и вълнуващи събития, правени у нас през последните години. Затова и огромният интерес от страна на родната публика не е никак необичаен. Маестро Бочели вече обеща да изпълни най-големите си хитове, както и сцени с хор из оперите „Трубадур“ и „Травиата“ от Верди, песни от албумите Incanto, Passione, Sentimento и Vivere.

Билети за концерта на Андреа Бочели все още могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на http://www.eventim.bg/bg/bileti/andrea-bocelli-sofia-bulgarian-army-stadium-674342/performance.html и http://andreabocelli.com/tickets.

Add comment

− 5 = 4