Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

1

Тази седмица ще се проведе новото издание на „Образование без граници“, на което ще намерите предложения за средно и висше образование, езикови курсове и професионално обучение, стажове и работа от цял свят. В Националния дворец на културата ще имате възможността да се запознаете с условията на обучение и разнообразни стажантски позиции както в България, така и в цяла Европа, САЩ, Австралия и далечен Китай. На пролетното издание на „Образование без граници“ ще откриете участници от цял свят, а българското участие наистина ще ви предложи интересни предложения за обучение и реализация у нас. Освен актуална информация от самите участници, можете да получите отговори на всички ваши въпроси на презентациите, планирани в съботния ден.

3

Изложението започва на 27-ми март с официално откриване от 11.00 ч. и ще бъде отворено до неделя. Заповядайте на международното изложение „Образование без граници“, от 27. до 29. март, НДК, етаж 5! Вход свободен след предварителна регистрация на www.edu-fair.eu или на място в НДК!

2

Share Button