Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

image001По повод официалното посещение на президента на Република Хърватия Иво Йосипович в България, Българската търговско-промишлена палата (БТПП), съвместно с Икономическата камара на Хърватия и Посолството на Хърватия в София, организират Българо–хърватски бизнес форум, който ще се проведе на 15 октомври 2013 г. /вторник/ в БТПП, ул. „Искър”9, зала А, ет.1, гр. София от 10.00ч.

В официалното откриване на форума ще участват президентите на България Росен Плевнелиев и на Хърватия Иво Йосипович.

По време на форума ще бъдат представени инвестиционният климат и бизнес среда в Хърватия, както и бъдещите възможности за сътрудничество с България в областта на европроектите.

След събитието участниците ще имат възможност да се срещнат с представителите на Икономическата камара на Хърватия и да зададат своите въпроси.

Провеждането на бизнес форума бе сред обсъжданите теми по време на срещата на новоназначения посланик на Република Хърватия у нас Лйерка Алайбег и председателя на БТПП Цветан Симеонов при посещението й в Палатата. Цветан Симеонов запозна посланик Алайбег с развиваните дейности и услугите, които предоставя БТПП, както и с участието на Палатата в диалога с правителството.

Share Button