Cherga BG

Пионерите на българската музика P.I.F. с нов албум

Sorry, this entry is only available in Bulgarian.

_P.jpg

С наскоро издадения четвърти студиен албум – „P.I.F.4, Димо, Наката, Иван и Юриуспяха не само да зарадват феновете си, но и да припомнят на всички, колко е страхотна музиката им. PLAYGROUND има честта да посрещне бандата на сцената си на 25-ти януари, когато любителите на българската музика ще могат да чуят освен вечните си фаворити „Вали”, „Приказка”, „Колело” и „Невидимо дете”, така и най-новото от „P.I.F.4“.

Четвъртият албум на пионерите на българската музика е многообразен стилово и парчета като „Молещи Очи“ (първият им сингъл), „Седем“ и „Рай“ грабват публиката веднага. Музиката им се отличава с характерната за бандата нежност, мелодичност, дълбоки текстове и мощни китари. Както казва Димо: „Това не са просто песни, а емоции, събирани цели 7 години. Всяка една от тях е плод на определено чувство, вдъхновение и сериозна екипна работа.“

Занапред на родните музиканти им предстоят много концерти и участия, издаване на нови сингли и видеа и реализирането на странични музикални проекти. Съвсем скоро феновете ще могат да видят и втория сингъл на групата – „Седем“.

В събота, от 22 часа българската рок музика отново ще взриви сцената на PLAYGROUND, в Paradise Center, етаж 2! Страхотното озвучаване на клуба ще допринесе за неповторимото изживяване, което ще се помни дълго и ще остави следи, така както и музиката на P.I.F.

В. Филипова

Add comment

73 − 63 =