Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

_P.jpg

С наскоро издадения четвърти студиен албум – „P.I.F.4, Димо, Наката, Иван и Юриуспяха не само да зарадват феновете си, но и да припомнят на всички, колко е страхотна музиката им. PLAYGROUND има честта да посрещне бандата на сцената си на 25-ти януари, когато любителите на българската музика ще могат да чуят освен вечните си фаворити „Вали”, „Приказка”, „Колело” и „Невидимо дете”, така и най-новото от „P.I.F.4“.

Четвъртият албум на пионерите на българската музика е многообразен стилово и парчета като „Молещи Очи“ (първият им сингъл), „Седем“ и „Рай“ грабват публиката веднага. Музиката им се отличава с характерната за бандата нежност, мелодичност, дълбоки текстове и мощни китари. Както казва Димо: „Това не са просто песни, а емоции, събирани цели 7 години. Всяка една от тях е плод на определено чувство, вдъхновение и сериозна екипна работа.“

Занапред на родните музиканти им предстоят много концерти и участия, издаване на нови сингли и видеа и реализирането на странични музикални проекти. Съвсем скоро феновете ще могат да видят и втория сингъл на групата – „Седем“.

В събота, от 22 часа българската рок музика отново ще взриви сцената на PLAYGROUND, в Paradise Center, етаж 2! Страхотното озвучаване на клуба ще допринесе за неповторимото изживяване, което ще се помни дълго и ще остави следи, така както и музиката на P.I.F.

Share Button