Cherga BG

Българо-немска имплантологично-хирургична дентална клиника ЕО Дент

Българо-немска имплантологично-хирургична клиника ЕО Дент, в София. Открита на  11 ноември, дата която не е  избрана случайно – на този ден се почита Св. Мина, лечител и покровител на семейството. Така „семейството“ на ЕО Дент си пожела да даде ново начало за усмивки и по-качествен живот за своите пациенти.

Началото на работата на клиниката е положено с нейното откриване с пищна церемония с над 600 гости, и красиви арии на  трима тенори. През годините ЕО Дент отдавна е доказала качество на обслужване и коректност и затова и пациенти на клиниката са редица публични личности, радващи се на своите прекрасни усмивки благодарение на д-р Павлови и целия екип на ЕО Дент, сред които Татяна Лолова, Мартина Вачкова, Йордан Йовчев, Наталия Симеонова, Азис, Алисия, Мери и Миро от „Бойс Бенд”, Денди, Мира Добрева, Неделя Щонова, бизнесмени, политици и много други – започна откриването.

Хотел „Хемус“ и „Сити Център“ в София вече се намират срещу сградата на Първата българо-немска имплантологична клиника ЕО Дент… Сградата  е изградена по немски стандарт и оборудвана с най-съвременна апаратура. Етаж за хирургия, етаж с 4 операционни блока, етаж за релаксиращи процедури, профилактика и мотивация.  На последния етаж е разположен музей на дентална медицина. Там можете да разгледате зъболекарски стол от 1962 г., както и инструменти от различни етапи на денталната медицина.

В подземния етаж се „крие“ фото студио за заснемане на дизайна на усмивката на всеки пациент. Конферентната зала с учебния център са създадени с една единствена цел – непрекъснато усъвършенстване и професионално израстване в името на пациента. Оборудването е последна дума на техниката – лазери, най-нов модел стерилизация, дентални столове, разположени върху специална антибактериална настилка.

Всъщност първата Българо-немска имплантологично-хирургична клиника ЕО Дент е една сбъдната мечта за българските пациенти и тяхното дентално здраве.

 

pic-202

IMG_0015

_DSC9689

_DSC9686

_DSC9658

Add comment

17 − = 14