Cherga BG

Музей на пчелата в София

Първият в столицата Музей на пчелатаmuzei-na-p4elata, изграден от Сдружение “Био град София”, откриха днес зам.-председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Мария Габриел, кметът на София Йорданка Фандъкова и президентът на Фондация “Америка за България” Нанси Шилър, съобщиха от пресофиса на евродепутата.
Музеят се намира на метростанция “Г.М. Димитров” в близост до “Музейко” и представлява къщичка във формата на първите кошери от глина, с покрив с трева и цветя за пчелите. Вътре има стъклен кошер, който дава възможност на посетителите съвсем отблизо да наблюдават живота на пчелите, и богат информационен и снимков материал.
Теренът за музея е предоставен безвъзмездно от Столичната община, Мария Габриел е дарила информационните табели, а Фондация “Америка за България” е осигурила финансова подкрепа.
Музеят на пчелата е част от кампания за опазване на пчелите и повишаване на информираността за тяхното значение за оцеляването на хората.

Работното време на музея е всеки ден от 16.30 до 19.00 часа.


Кемпери под наем – марка RIMOR , основана 1978 година.

„Следвай желанията си“ с нашите нови кемпери!

Модел: RIMOR Horus –  новата идея за движение!

Компактност, лекота на управление, невероятни и модерни дизайнерски и интериорни решения, с базово оборудване на FIAT.

Спорт, открития, приключения и туристически пътувания, БЕЗ граници!

—————————————————————————————————————–

Модел: Rimor Seal 98 Plus – Приятел, който винаги е готов да тръгне!

 Модерни дизайнерски и интериорни решения, отделна баня и тоалетна, изключително голям багажник, с базово оборудване на FIAT.

 Идеален при пътуване и почивка с домашен уют, лукс и комфорт!! 

 

Кемпери под наем от „Кемпер рент Черга“,

тел.: 0898777324 и на FB: CamperRentCherga

Кемперите се фабрично нови и са оборудвани с всичко необходимо за гарантиране на удобство и конфорт. Атрактивни оферти за наем, без допълнителни такси.

Antoaneta Peeva

Add comment

− 4 = 3