Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Първият в столицата Музей на пчелатаmuzei-na-p4elata, изграден от Сдружение “Био град София”, откриха днес зам.-председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Мария Габриел, кметът на София Йорданка Фандъкова и президентът на Фондация “Америка за България” Нанси Шилър, съобщиха от пресофиса на евродепутата.
Музеят се намира на метростанция “Г.М. Димитров” в близост до “Музейко” и представлява къщичка във формата на първите кошери от глина, с покрив с трева и цветя за пчелите. Вътре има стъклен кошер, който дава възможност на посетителите съвсем отблизо да наблюдават живота на пчелите, и богат информационен и снимков материал.
Теренът за музея е предоставен безвъзмездно от Столичната община, Мария Габриел е дарила информационните табели, а Фондация “Америка за България” е осигурила финансова подкрепа.
Музеят на пчелата е част от кампания за опазване на пчелите и повишаване на информираността за тяхното значение за оцеляването на хората.

Работното време на музея е всеки ден от 16.30 до 19.00 часа.


Кемпери под наем – марка RIMOR , основана 1978 година.

„Следвай желанията си“ с нашите нови кемпери!

Модел: RIMOR Horus –  новата идея за движение!

Компактност, лекота на управление, невероятни и модерни дизайнерски и интериорни решения, с базово оборудване на FIAT.

Спорт, открития, приключения и туристически пътувания, БЕЗ граници!

—————————————————————————————————————–

Модел: Rimor Seal 98 Plus – Приятел, който винаги е готов да тръгне!

 Модерни дизайнерски и интериорни решения, отделна баня и тоалетна, изключително голям багажник, с базово оборудване на FIAT.

 Идеален при пътуване и почивка с домашен уют, лукс и комфорт!! 

 

Кемпери под наем от „Кемпер рент Черга“,

тел.: 0898777324 и на FB: CamperRentCherga

Кемперите се фабрично нови и са оборудвани с всичко необходимо за гарантиране на удобство и конфорт. Атрактивни оферти за наем, без допълнителни такси.

Share Button