Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Невиждани до момента илюзии и магични изпълнения вече се репетират на сцената на театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”.

Левитация”, „разрязване”, „изчезване”, 220 W електричество са само част от зашеметяващите фокуси и завладяващи номера в преобразения спектакъл на Бате Ненчо „МАГИЯТА НА НЕНЧО”.

Мястото и датата на срещата вече са определени 22 декември (неделя) на сцената на театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”.

С помощта на любимата си асистентка Ненка, Ненчо се подготвя да представи за първи път пред българските зрители изпълнения, които спират дъха.

Отдавна подготвения от Ненчо номер с „разрязването” на Дейвид Копърфийлд най-накрая ще срещне публиката си. За разлика от известния маг, Бате Ненчо няма да разреже своята красива асистентка, а самият себе си! Как е възможно това? Няма да разберат, но ще видят закупилите билет за дневното от 16.00 часа и вечерното от 19.00 часа представление на 22 декември (неделя).

Два от представяните през 1965 г. номера на Мистър Сенко – „Агата левитация” и „220 W също очакват нетърпеливи срещата си със зрителите. В „Агата левитация” красавицата-асистентка ще бъде хипнотизирана и издигната над земята. В другата любима, но много рискована илюзия на Мистър Сенко – 220 волтово електричество ще премине през тялото на Ненчо оставяйки го невредим и готов да приеме заслужените овации на почитателите си. Как е възможно това? Няма да разберете, но ще можете да видите на 22 декември (неделя).

И още от изненадите, които очакват зад празничните завеси на 22 декември – Как ще бъде отделена главата на Бате Ненчо и как ще бъде върната обратно на мястото си без да пострада и да загуби усмивката си?

Как сред облак от конфети ще се появи още по-прелестна асистентката НЕНКА? Какво ново е подготвила в изумителната си програма?! Ненчо Илчев и Любо Нейков обещават да видите на 22 декември (неделя).

Обещават непредставяно до момента преживяване, в което фантазиите ще ви разсмиват, илюзиите ще ви смайват, а магиите ще ви изумяват без да уплашат никого.

Двамата актьори, магове и комици обещават да няма разплакани деца и стъписани родители и разтревожени баби. Ако някой все пак изчезне, ще го върнат с бонбон в джоба, гълъб под шапката или балон в ръката. Обещават да подарят настроение и радост на всяко дете и възрастен, които отворят вратата към вълшебствата им и да направят Коледа незабравима.

Share Button