Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.


Моментът от годината, в който денят се изравнява с нощта. От тук нататък дните ще намаляват и ще се приближаваме все повече до зимата. Българската традиция по отношение на честването на деня е свързана с христянския празник Кръстовден. А езическите поверия казват, че денят и нощта се кръстосват и така се поставя началото на новия период на годината – започва утробният период, от който след това ще се роди новата природа. Фолклорът добавя към енигмата на деня, че на тази дата змейовете се прибират високо в планината, за да изкарат зимата в пещерите си.

Есенното равноденствие се смята за един от най-енергийните дни в годината. Ето защо много поверия казват, че нощта на 22-ри срещу 23-ти е магинчна и желанията се сбъдват, а сънищата са пророчески.

На трапезата е добре да сложим постно ястие с преобладаващи зеленчуци, а къщата можем да украсим с тиква, жито или красив букет от паднали есенни клони.


 

Кемпери под наем – марка RIMOR , основана 1978 година.

„Следвай желанията си“ с нашите нови кемпери!

Модел: RIMOR Horus –  новата идея за движение!

Компактност, лекота на управление, невероятни и модерни дизайнерски и интериорни решения, с базово оборудване на FIAT.

Спорт, открития, приключения и туристически пътувания, БЕЗ граници!

—————————————————————————————————————–

Модел: Rimor Seal 98 Plus – Приятел, който винаги е готов да тръгне!

 Модерни дизайнерски и интериорни решения, отделна баня и тоалетна, изключително голям багажник, с базово оборудване на FIAT.

 Идеален при пътуване и почивка с домашен уют, лукс и комфорт!! 

 

Кемпери под наем от „Кемпер рент Черга“,

тел.: 0898777324 и на FB: CamperRentCherga

Кемперите се фабрично нови и са оборудвани с всичко необходимо за гарантиране на удобство и конфорт. Атрактивни оферти за наем, без допълнителни такси.

 

 

Share Button