Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

На официална церемония наimage001 25 юли 2013 г., от 17 часа в БТПП, ще бъдат обявени и връчени Годишните награди за успешни служби по търговско-икономически въпроси „СТИВ- 2013“.

Сред официалните гости на събитието се очаква да бъдат министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев, министърът на външните работи Кристиан Вигенин, изпълнителният директор на Българска агенция за инвестиции Борислав Стефанов.

Службата по търговско-икономически въпроси – победител в класацията ще получи Бронзова статуетка „ХЕРМЕС”и Грамота за увеличаване на българския износ, положително изменение на инвестициите и на привлечените чужди туристи в България, за активна работа с българския бизнес и съдействие за постигане целите и задачите на БТПП.

Критериите и подходът за номиниране и награждаване на СТИВ са утвърдени съвместно от БТПП и Министерство на икономиката и енергетиката (МИЕ).

Церемонията ще се състои във фоайето на БТПП, ул. „Искър“ 9, София.

Share Button