Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Милица Гладнишка ще бъде специален гост на импровизационното представление „Комедийно отплесване“ на ШиЗи Импро Театър. Шоуто ще се състои на 9-ти октомври, сряда, от 19:00 ч. на откритата сцена на театър „Сълза и смях“. Зрителите ще имат възможността да се насладят на неподправена комедия с лични истории, спонтанни скечове, песни и танци.

Очарователната Милица ще сподели свои истории, спомени и преживявания по въпроси, задавани от публиката, и заедно с професионалните актьори от „ШиЗи Импро Театър“ ще сътворят спонтанни комедийни скечове. Трупата следва най-добрите традиции на чикагската школа по лонгформ импровизация и изгражда цели сюжетни линии и персонажи в реално време и без заучен сценарий.

След 7 години на сцена, „ШиЗи Импро Театър“ има голям опит в създаването на спонтанна комедия. Милица преминава обучение по импровизиране и ще участва в създаването на скечове, песни и танци на мига, тук и сега. Ще се играят двата популярни типа импро театър – шортформ (игри) и лонгформ (свързани тематично или в история скечове). Ще се преминава през различни жанрове.

Милица е стихия на сцената и за нас ще е вълнуващо и забавно предизвикателство да се завихрим заедно с нея и да отнесем със смях публиката. Да създадем заедно едно комедийно торнадо.“ споделя Златин Цветков, основател на „ШиЗи Импро Театър“.

Билети за шоуто се продават на касата на театър „Сълза и смях“, както и на www.salzaismyah.bg


За ШиЗи Импро Театър

ШиЗи Импро Театър” е театрална платформа, основана от Златин Цветков през 2013 г. Състои се от:

  • ШиЗи Про“ – трупа професионални актьори;
  • ШиЗи ХаОс“ – тренировъчен център за непрофесионалисти;
  • ШиЗи Импро Клуб“ – комедиен клуб с бар в центъра на София;
  • ШиЗи Бизнес“ – корпоративни решения и творчески тренинги;

Професионалната трупа играе всяка седмица на камерната сцена на „Сълза и Смях“. Постоянният репертоар се състои от 4 представления:

  • Кажи си Думата“ – Чикагски стил импровизация в две части;
  • ШиЗи Шекспир“ – импровизирана пиеса в стила, темите и езика на У.Шекспир;
  • До-Ре-Ми ШиЗи“ – импровизиран мюзикъл в две действия;
  • Комедийно Отплесване“ – спонтанни скечове със специален гост;

 

Трупата се състои от актьорите: Златин Цветков, Илиан Илков, Катя Бръмбарова, Евелина Васева, Яна Маринова, Димитър Живков, Мирослав Симеонов, Елеонора Петрова, Симона Димитрова, Деян Михайлов.

ШиЗи Импро Театър“ организира и ежегоден международен импро фестивал с над 100 гости от цял свят.

Share Button