Cherga BG

MACEO PLEX, MIGUEL CAMPBELL, MISS KITTIN, SHALL OCIN заедно на SOLAR CHRISTMAS

Sorry, this entry is only available in Bulgarian.

yalta

Коледното издание на фестивала за електронна музика ще проведе на 27 декември в зала „Арена Армеец“

Декември месец е стъпка по-близо, а това несъмнено създава трепетно очакване за по-доброто Коледно парти, организирано от YALTA CLUB, a именно – SOLAR CHRISTMAS.   Събитието ще се състои на 27 декември в „Арена Армеец“, a за празничния саундтрак ще се погрижат MACEO PLEX, MIGUEL CAMPBELL, MISS KITTIN, SHALL OCIN, заедно със STEFAN POPOV&RUNO.

Вярна на селекцията на YALTA CLUB, водка Finlandia ще се погрижи нощта за придобие блясъка на кристално чистия лед. Какво е различното, което ще запише тази година партито към легендарните? Изборът на артисти ни го подсказва. За пръв път имаме цялото разнообразие, което електронната сцена може да ни предложи. И не само това, звукът наистина ще ни издигне на едно ново ниво, но събитието ще завладее всичките ни сетива, само трябва да му позволим. Да, звучи убедително и точно по вкуса на Finlandia.

С дълбоко звучене, вплело стилове като techno, electro, house и funk MACEO PLEX, познат като Maetrik от рейв културата през 90-те, ще ни връчи еднопосочни билети за интергалактическо пътуване.  Годините профилирана и отдадена работа, отвеждат MACEO до първия му албум “Life Index”, участия в най-големите фестивали за електронна музика, компилациите „DJ-Kicks“ и най-важното – шлифоват неговия мистичен музикален стил. PLEX идва и в компанията на SHALL OCIN, заедно част от лейбъла ELLUM. Той ще обогати мисията на MACEO с още качествен грууви саунд.

SOLAR CHRISTMAS ще ни подари и ударна доза хаус от MIGUEL CAMPBELL. Oсновател на Outcross Records, едната половинка от ъндърграунд дуото HCB, Miguel не спира да продуцира музика, като някои от последните му преработки, включват Basement Jaxx & RÜFÜS.

Коледната звезда ще изгрее и в компанията на атрактивната MISS KITTIN. Освен диджей Caroline Hervé гъвкаво влиза в ролята на певица, текстописец и продуцент. Това определено й помага при сливането на стилове като dub, electro-pop and jacking house, както и смелото миксиране на Prince с Aphex Twin.

Билети за SOLAR CHRISTAMAS ще откриете в мрежата на EVENTIM и YALTA CLUB.

Add comment

32 − = 24