Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Фестивалът квАРТал е поредната активност, която ще се осъществи в рамките на 15-17-и септевмри. Наситеният откъм събития уикенд ще предостави на столичани, както и на гостите на София, разнообразие от инициативи, обединяващ хората по интереси.

„КвАРТал“ е инициатива, чиято цел е обособяването на културен квартал в София, по примера на редица важни европейски градове като Краков, Прага, Будапеща, Рим и много други. София е една от малкото столици в Европа, в които такъв подобен център все още няма, а нуждата от създаването му е повече от необходимост в контекста на културното, социално и икономическо развитие на града.

Основен периметър на инициативата „квАРТал“ е районът между бул. Дондуков, бул. Васил Левски, бул. Сливница и бул. Мария Луиза – богата на култура и история зона, чийто потенциал е голям, но все още неразгърнат.

Пълната програма, заедно с всички локации и активност можете да свалите от тук.
Share Button