Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

GBO_4802Известният рапър DMX кацна вчера на летище София директно от Бейрут, където пя за Нова Година, а за довечера от 20:00 часа обещава як купон взала “Христо Ботев”, Студентски град. За най-горещите му привърженици ще има възможност и да се снимат със своя кумир часове преди концерта. ДМХ е за пръв път в България и ще зарадва феновете си с 60-минутен концерт. Очакват се и други изненади на място.

При първото си идване в България на 19 декември рапърът се извини на българските си почитатели за неколкократните отмени на концерта.

Живял в дом за оставени за осиновяване деца, рапъръте имал трудно детство, без приятели. Обича да казва, че за него кучето е най-добрият приятел, защото те обича безрезервно, никога няма да те предаде и “никога няма да иска да спи с гаджето ти.” Твърди, че единственият човек, който го е обичал, е баба му. Споделя още, че скоро ще стане пастор.

Преди Бъдни вечер певецът раздаде пари на бежанците около ЦУМ, а на Коледа посети Александър Невски и запали свещ. DMX празнува рожденния си ден в клуб “Кубо” в София.

Изискванията на артиста преди концерта тази вечер са само за коняк Хенеси, без който не може, и желирани бонбони. Поръчва основно ливанска и персийска кухня.

Винаги след концерт дава 10 % на църквата, после купува храна на кучетата си и накрая, каквото остане, е за него и екипа му

Предстои през май 2014 годинарапърът да издаде новия си албум, в който има песни с големи имена от световната хип-хоп сцена.

Билети за концерта все още могат да се намерят в мрежата на Eventim и Ticketportal, както и на място в зала “Христо Ботев”.

Share Button