Cherga BG

Култовият рапър DMX обещава разтърсващо шоу в зала „Христо Ботев“

Sorry, this entry is only available in Bulgarian.

GBO_4802Известният рапър DMX кацна вчера на летище София директно от Бейрут, където пя за Нова Година, а за довечера от 20:00 часа обещава як купон взала “Христо Ботев”, Студентски град. За най-горещите му привърженици ще има възможност и да се снимат със своя кумир часове преди концерта. ДМХ е за пръв път в България и ще зарадва феновете си с 60-минутен концерт. Очакват се и други изненади на място.

При първото си идване в България на 19 декември рапърът се извини на българските си почитатели за неколкократните отмени на концерта.

Живял в дом за оставени за осиновяване деца, рапъръте имал трудно детство, без приятели. Обича да казва, че за него кучето е най-добрият приятел, защото те обича безрезервно, никога няма да те предаде и “никога няма да иска да спи с гаджето ти.” Твърди, че единственият човек, който го е обичал, е баба му. Споделя още, че скоро ще стане пастор.

Преди Бъдни вечер певецът раздаде пари на бежанците около ЦУМ, а на Коледа посети Александър Невски и запали свещ. DMX празнува рожденния си ден в клуб “Кубо” в София.

Изискванията на артиста преди концерта тази вечер са само за коняк Хенеси, без който не може, и желирани бонбони. Поръчва основно ливанска и персийска кухня.

Винаги след концерт дава 10 % на църквата, после купува храна на кучетата си и накрая, каквото остане, е за него и екипа му

Предстои през май 2014 годинарапърът да издаде новия си албум, в който има песни с големи имена от световната хип-хоп сцена.

Билети за концерта все още могат да се намерят в мрежата на Eventim и Ticketportal, както и на място в зала “Христо Ботев”.

Add comment

72 + = 74