Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Valia Balkanska 1Единственият български глас в Космоса Валя Балканска е част от новия спектакъл на Нешка Робева –„Мистерията Еньовден“. Несравнимата българска певица е основният консултант на музиката, която се създава специално за шоуто на 19 декември. Тя, заедно с Алекс Нушев, който е творческият музикален продуцент на представлението, ще накарат цялата зала „Арена Армеец“ да завибрира под звуците на най-доброто от българската народна и рок музика. Под нейното ръководство по музиката за спектакъла работят повече от 30 от най-изтъкнатите български музиканти. Освен основните гласове на “Мистерията Еньовден” – Деси Добрева, Звезди от Ахат и фолклорната певица Валерия Момчилова, зрителите ще могат да чуят и автентични гласове събрани от цяла България.

Спектакълът „Мистерията Еньовден“ е изцяло нов проект на Нешка Робева, вплитащ в себе си нароMisteriata Eniovdenдните традиции, сегашното модерно звучене от български фолклор, хард рок музика и улично изкуство.

Шоуто ще се състои на 19 декември 2013 г., гр. София в зала Арена Армеец с начало 20.00 часа. Цена на билетите от 20 до 50 лева. 

Билети за „Мистерията Еньовден“ търсете в мрежите на TicketPro, Eventim, на място в зала “Арена Армеец”, както и online тук и тук .

Всичко за предстоящия спектакъл можете да следите и от официалната facebook страница – https://www.facebook.com/MisteriataEniovden

Share Button