Испания в един ден

Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Един филм представящ темперамента, екзотиката и като цяло бита на испанеца. Изигран и изжвян в един ден. Различни от нас, но много истински, одухотворени, вдъхновени, танцуващи и жизнерадостни.
24 часа от живота на испанците
Вижте радостта от живота по начина, по който испанците искат да я покажат навън. Обликът, който всеки от нас иска да внуши често е различен от реалния. Но все пак е много показателен, тъй като демонстрира нагледно какъв е стремежът ни. В конкретния случай – как испанците искат да бъдат видени и с какво искат да ги свържем.
Испания за един ден
Испания (2016) 78 мин.
Режисьор: Изабел Коишет
Сценарист: Изабел Коишет
Надникнете в ежедневието на народ, за който безличен, равен и безвкусен са нещо непознато. 78 минути за една темпераментна култура: музикално изпълнение на покрива, урок по танци, разходка на улицата, рожден ден, полет върху крилото на самолет или просто няколко минути сред тенджерите в кухнята.

Със съдействието на Институт Сервантес – София

Share Button

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *