Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Happyhoursвсяка неделя в 

Театър „Българска армия”

Вашето щастливо време

 logoТеатър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” отваря прозорец към Вашите щастливи часове – 120 минути, в които билетите на всички представления – продукция на театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” ще бъдат на половин цена.

Всяка НЕДЕЛЯ между 14.00 и 16.00 часа театър  „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” предоставя възможност да купете, подарете, зарадвате себе си, близките, приятелите, а защо не и бизнес партньорите!

Happy hours  направете своята вечер различна само на половин цена!!!


Изберете великолепните комедии – „Много шум за нищо” от у. Шекспир и „Декамерон” по Джованни Бокачо. Изкушете се от изтънчения флирт на „Колко е важно да бъдеш сериозен” от Оскар Уайлд. Последвайте страстната и драматична любов на „Ромео и Жулиета” от У.Шекспир или самотния копнеж на Радина Кърджилова в „Йерма” по Федерико Гарсия Лорка. Споделете опита на Дон Жуан в „Завещанието на целомъдрения женкар” от А. Крим. Освободете настроението си с „Ножица-трепач” от Бр. Джордан и М. Ейбръмс, „Секс, наркотици, рокендрол” от Е. Богосян и мюзикъла – „Бандитска опера” по Джон Гей. Насладете се на комедиите „Да разлаем кучетата” от Емил Атанасов и „Лалугер” на Николай Урумов. Позабавлявайте се с невероятните превъплащения на Герасим Георгиев – Геро и Вальо Танев в „Швейк” по романа на Ярослав Хашек. Протегнете се към пламъка на „Железният светилник” от Д. Талев или доверете желанията си на „Последни поръчки” от Джон Пристли.

Share Button