Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

FLASHBACK_V2След официалното откриване на лятната градина на YALTA Club през изминалата седмица, клубът ви кани и този уикенд на втори FLASHBACK в петък и за първи ELEGANT TOUCHв събота. Второто поред парти под надслов FLASHBACK ще ни отведе назад във времето и ще ни зарази с магията на мелодичния хаус. Всичко това, придружено от леки и нежни вокали, умело съчетани с емблематични евъргрийн парчета ще се случи в петък, 30 май, в ROOM 1 на YALTA, а специални гости са DJ GEORGE и DJ KAS. На следващия ден, 31 май на хоризонта ще се появи и първото издание на събитието ЕLEGANT TOUCH BY RUNOс участието на гост-диджея DEJAN DEX. Това е и първият самостоятелен проект на талантливия резидент на YALTAClubRUNO.

 DEJAN DEX (1)

Комбинацията от диджеи като GEORGE и KAS е гарант за парти, в което преобладава миксирането на дийп и прогресив тек-хаус с техно и електронни елементи, специфични за DJ GEORGE. Също така, на 30 май ще чуем и KAS, който се отличава с дийп хаус, ню диско, електроника, който вървят ръка за ръка с грууви бийтове, динамични фънки бас линии и деликатни женски вокали.

На следващия ден, 31 май, ЕLEGANT TOUCH BY RUNOще разкрие идеите и собственото виждане за развитието на хаус музиката на артиста, който смело съчетава диджейството с продуциранетo от 2009-та година насам. RUNO e едва на 19 години, но вече може да се похвали с няколко трака в топ 100 на най-престижния музикален магазин – Beatport. Oсвен това е издавал музика в известни лейбъли като Sleazy Deep, I Records, Dear Deer, Planet Acetate, Prison Entertainment, Soulman Music, In Deep Records и много други. ЕLEGANT TOUCHще мине под звука на любимия на RUNO стил – дийп тек-хаус.За характерната музикална обстановка ще допринесе

RUNO

 и неговия гост – DEJAN DEX oт Македония. Артистичният път на DEJAN стартира през 2007 и упорито се развива в стиловете дийп, техно, хаусв лейбълите Excel, Artefact, Ban-Off, Sui Generiz, Tokyo Red, Nordik Net и Walk&Talk.

Билети за FLASHBACK (30 май) ще се продават на място на цена от 10 лв. Входът до 00:30 часа за ЕLEGANT TOUCH BY RUNO feat DEJAN DEX (31 май)ще е свободен. След това билетите ще са цена от 10 лв.

Share Button