Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ОРИK ФЕСТИВАЛ 2017 ще събере на голяма сцена над 120 млади и талантливи независими музиканти и десетки хенд-мейд автори на 29-ти септ., 30-ти септ. и 1-ви окт. 2017 год. пред Паметника на Съветската армия.

Сред музикантите ще се насладим на групи като: Jeremy? Funky Miracle, Ogi23, RDMK, Миленита, Toма, Мири, Nu/ance, Bears and Hunters и много други. На сцената ще се качат студентски и ученически банди, които за първи път ще свирят пред многохилядна аудитория. Водещи са младите и талантливи актьори Ованес Торосян и Петко Венелинов.

Уникалният фестивал се случва под патронажа на кмета на град София г-жа Фандъкова и с подкрепата на Софийска община в ролята на съорганизатор. Нашите партньори от САМСУНГ ще презентират за първи път пред широката публика последния модел смартфон Samsung S8, с което са подготвили сериозен награден фонд за публиката. НЕТ1, телекомът на софиянци, ще представи телеком новости и ще зарадва софиянци със страхотни награди. Converse, любимите кецове на артистите, ще раздадат десетки награди на фаворитите на публиката. За феновете ще има достъп бек-стейдж, където могат лично да се снимат с любимата си група, да си вземат автограф и мърчандайз.

Гарантираме страхотно културно забавление за всички софиянци и гости на столицата в рамките на 3 дни. Освен музика, посетителите на фестивала ще могат да се насладят на страхотните произведения на множество автори, които ще излагат творбите си на специално отредени за целта шатри. Храната и напитките ще са в изобилие, така че да не ви се налага да напускате Площада през всичките 3 дни. Освен музика, ще се лее студена бира, страхотни коктейли, много вода за трезво-мислещите, а на топъл бар ще се предлагат различни вкусни деликатеси.

 

Share Button