Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Спектакълът продава по близо 1000 билета на седмица и вече са на изчерпване

Misteriata EniovdenМалко преди очаквания спектакъл на Нешка Робева – „Мистерията Еньовден“ към трупата NeshkaArt участие в шоуто ще вземат и едни от най-добрите ни състезателки по художествена гимнастика. Те ще допълнят приказното в шоуто и със своята грация ще допринесат към женствеността на самодивите и самовилите. Освен тях на сцената ще излязат и гимнастици от школата на обичания от всички българи – Йордан Йовчев.

Misteriata Eniovden (1)

 

Организаторите на събитието от Moko Solution и NeshkaArt споделят, че представлението на Нешка Робева продава по близо 1000 билета на седмица и билетите вече са на изчерпване. Малкото останали билети могат да се намерят в мрежите на TicketPro, Eventim, на място в зала „Арена Армеец” и „Двореца на културата и спорта“.

Спектакълът „Мистерията Еньовден“ е изцяло нов проект на Нешка Робева, вплитащ в себе си народните традиции, сегашното модерно звучене от български фолклор, хард рок музика и улично изкуство. Предпремиерата на шоуто ще се състои на 10 декември 2013 г., гр. Варна, в „Двореца на културата и спорта“, а премиерата е на 19 декември 2013 г., гр. София, в зала „Арена Армеец“. Началото и на двете представления е точно в 20.00 часа.Цена на билетите от 20 до 50 лева.

 

Share Button