Cherga BG

Деца от цяла България даряват играчки на деца в уникална коледна инициатива

Sorry, this entry is only available in Bulgarian.

PressRelease-1В първа по рода си национална дарителска кампания, деца от цяла България играят онлайн игри и даряват играчки в огромен подарък, за да зарадват свои връстници лишени от родителска грижа. Meжду 07.12.2013 и 06.01.2014 гигантският подарък на CartoonNetwork ще посети Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и София и ще образова децата, че най-големият подарък е този, който даваш.

За да се повдигне Коледния дух на малчуганите тази година, двуметров подарък обикаля цялата страна под мотото “Най-големият подарък е да даваш” като част от национална кампания за дарение на играчки за деца от домове. Инициативата включва специална онлайн игра, в която децата се забавляват с любимите си герои и печелят точки. Те ще бъдат трансформирани в играчки за забравените деца, предоставени от ArmToys.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Освен, че могат да играят онлайн на самия подарък, децата могат индивидуално да дарят своя играчка за техните връстници. За всяко дарение те получават специална значка, която да отбележи, че са направили Коледа по-топла за тези, които имат нужда.

Вече над 100 играчки са дарени от децата в Пловдив само за 2 дни.

Събраните играчки ще бъдат дарени на деца лишени от родителска грижа в домове в съответния град, за да могат тази година всички да усетят по-силно истинския коледен дух. CartoonNetwork кани родителите от всички градове да посетят “най-големия подарък”заедно с техните деца и да им покажат, че най-ценното е не да получаваш, а да даваш.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Инициативата си поставя за цел да запознае над 1000 деца със смисъла на даряването и да събере хиляди играчки!

Огромният подарък тръгна от Пловдив (07.12.2013-09.12.2013) и ще мине през Стара Загора (10.12 – 12.12), Бургас (13.12 – 15.12), Варна (18.12 – 20.12) и София (20.12 – 06.01).

Add comment

40 − = 38