Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Поредицата от партита стартира този четвъртък 

Краят на лятото дебне зад уикенда, а заедно с него и фестивалното музикално лято на CACAO BEACH. Поредицата от закриващите сезона партита стартира този четвъртък (18 август) заедно със STAN KOLEV, продължава с последното SOLAR SUMMER парти с VICTOR CALDERONE (29 август) и ще приключи с ТHALLULAH (30 август).

StanKolev

Саундтракът на последния дълъг уикенд ще се отличи с хипнотизиращи вокали и запомнящите се мелодии на един от най-добре продаваните артисти в диджей портала Beatport  STAN KOLEV. Българинът придобил световна слава, печели признанието на водещи лейбъли и артисти като Armin van Buuren, Roger Sanchez, Paul Oakenfold, Hernan Cattaneo, David Morales, Renaissance, Armada Music, Global Underground, ZYX и Buddha Bar. Директно от Маями STAN ще ни поднесе най-доброто от световната хаус сцената на 28 август, четвъртък.

Solar Summer 2014 _ Victor Calderone _ PreviewЗакриващото парти от SOLAR SUMMER на CACAO BEACH остава в сигурните ръце на VICTOR CALDERONE. С повече от 20 супер успешни години като диджей, Calderone ще се завърне в България на 29 август, за да се въплъти в музиката и най-вече да предаде това усещане върху всички с отворени към електронните вибрации сетива. Eволюцията в музиката става запазена марка на CALDERONE. От нея се ражда проектът му EVOLVE, наградата на списание Club World „Най-добър резидент диджей“ на PACHA в Ню Йорк и безброй обсебващи публиката партита.

ThallulahУикендът на CACAO BEACH ще завърши с участието на нежната и талантлива италианка ТHALLULAH. Партито, част от серията Beach Banquet, ще ни зашемети със силата на дълбоките прогресив хаус ритми. Oт парчето “Only My love”, в което си партнира с Talul до  съвместните си проекти с Jose Maria Ramon, собственик на Ibiza Global Radio, ще видим и чуем ТHALLULAH с цялата й магнетичност на 30 август.

 

Билетите за събтията се продават в мрежата на Eventim.bg, YALTA CLUB и Cacao Beach Club. 

Share Button